Black Friday: 20% korting met code: BLACKWEEK

Geyser collectie voor Samsung Galaxy S6 Edge

Geyser is Gijs Dries, een Gents designer die in het verleden als freelancer werkte voor de grootste Belgische designbureaus. Hij staat bekend als visual identity designer en brand builder. Zijn uitgangspunt is het helpen van bedrijven om klanten te tonen waar ze als bedrijf voor staan en door het simuleren van een gevoel dat met het merk komt en met het merk verbonden is, een sfeer te creëren van een merk waarmee duidelijk te communiceren is. Geysers werk bestaat uit logo’s, illustraties en typografieën. Hij lanceerde tijdens het oefenen met topografieën en letters het concept dagelijkse quotes om zijn skills dagelijks te kunnen oefenen. Het zijn die typografieën die CaseCompany deden besluiten om met Geyser samen te werken voor smartphonehoesjes. Zo kan je een hoop motiverende quotes van de hand van Geyser in onze collectie vinden. “You win some, you lose some, it’s all part of the game called life”, “Never lose your value”, “Life was meant to be lived”,... Het zijn allemaal levenslessen die je op een CaseCompany smartphonehoesje kan vinden in een stijlvolle witte typografie op een zwarte achtergrond. En onthou “You are capable of anything!”. Ook om het juiste smartphonehoesje van CaseCompany te kiezen.

Geyser collectie voor Samsung Galaxy S6 Edge

Geyser is Gijs Dries, een Gents designer die in het verleden als freelancer werkte voor de grootste Belgische designbureaus. Hij staat bekend als visu ... read more

Transparant hoesje (soft hoesje)

Smartphone kleur

Filter artiest/thema arrow_drop_down

Populair / Nieuw

Never lose your value

Never lose your value

€19,95

Life

Life

€19,95

To be lived

To be lived

€19,95

Hustle

Hustle

€19,95

Risk loss

Risk loss

€19,95

Capable

Capable

€19,95

Stay true

Stay true

€19,95

Samsung Galaxy S6 Edge Transparant Hoesje

Onze transparante cases hebben het voordeel dat jij het design van jouw smartphone nog steeds zal herkennen. De case zijn ideaal voor het afweren van stof, krassen en vuil dankzij de perfecte pasvorm. Over de duurzame print kunnen we kort zijn: die is perfect gefixeerd dankzijn UV- print technologie.

Soft hoesje

Gemaakt uit flexibel schokbestendig TPU materiaal. Komt tot over de rand van je toestel voor een volledige bescherming.

ok