Geyser collectie voor Samsung Galaxy S10e

Geyser is Gijs Dries, een Gents designer die in het verleden als freelancer werkte voor de grootste Belgische designbureaus. Hij staat bekend als visual identity designer en brand builder. Zijn uitgangspunt is het helpen van bedrijven om klanten te tonen waar ze als bedrijf voor staan en door het simuleren van een gevoel dat met het merk komt en met het merk verbonden is, een sfeer te creëren van een merk waarmee duidelijk te communiceren is. Geysers werk bestaat uit logo’s, illustraties en typografieën. Hij lanceerde tijdens het oefenen met topografieën en letters het concept dagelijkse quotes om zijn skills dagelijks te kunnen oefenen. Het zijn die typografieën die CaseCompany deden besluiten om met Geyser samen te werken voor smartphonehoesjes. Zo kan je een hoop motiverende quotes van de hand van Geyser in onze collectie vinden. “You win some, you lose some, it’s all part of the game called life”, “Never lose your value”, “Life was meant to be lived”,... Het zijn allemaal levenslessen die je op een CaseCompany smartphonehoesje kan vinden in een stijlvolle witte typografie op een zwarte achtergrond. En onthou “You are capable of anything!”. Ook om het juiste smartphonehoesje van CaseCompany te kiezen.

Geyser collectie voor Samsung Galaxy S10e

Geyser is Gijs Dries, een Gents designer die in het verleden als freelancer werkte voor de grootste Belgische designbureaus. Hij staat bekend als visu ... read more

Bekijk de collectie

Volledig geprint hoesje (mat hoesje)

Filter artiest/thema arrow_drop_down

Populair / Nieuw

Nooit meer leverbaar

Never lose your value

Never lose your value

€21,95

Nooit meer leverbaar

Life

Life

€21,95

Nooit meer leverbaar

To be lived

To be lived

€21,95

Nooit meer leverbaar

Hustle

Hustle

€21,95

Nooit meer leverbaar

Risk loss

Risk loss

€21,95

Nooit meer leverbaar

Capable

Capable

€21,95

Nooit meer leverbaar

Stay true

Stay true

€21,95

Samsung Galaxy S10e Volledig Geprint Hoesje

Jouw smartphone krijgt van dit smartphonehoesje een fancy look dankzij de doorlopend geprinte afbeelding. De door sublimatie in het smartphonehoesje verankerde afbeelding omarmt jouw telefoon, waardoor een naadloos effect verkregen wordt. Het smartphonehoesje is gemaakt van harde kunststof en sluit nauw aan bij de vorm van jouw smartphone. Hierdoor krijgen krassen, stof en vuil absoluut geen kans meer om jouw telefoon te bestoken. Zelfs niet met de handige uitsparingen voor camera en knoppen waarmee de rondom geprinte case van CaseCompany is uitgerust. Looks en gebruiksgemak gaan met dit smartphonehoesje hand in hand zodat jij met de nodige flair kan telefoneren.

Mat hoesje

De matte hoesjes hebben een glansloze afwerking. Hierdoor zijn vingerafdrukken en vuil minder snel zichtbaar en is er geen reflectie.

ok