Bescherm je smartphone met onze Second Glass

Smartphones zijn uiterst handige toestellen, daar valt niet over te twisten. Het enige nadeel dat je aan deze schitterende hebbedingetjes kan ondervinden zijn de grote schermen. Die gaan niet zo goed samen met valpartijen, botsingen, krassen en andere zenuwslopende risico’s. Maar treur niet langer en kies voor een Second Glass van CaseCompany.

Je smartphone beschermen is natuurlijk onze core-business nummer één. Dat deden we tot nu toe vooral aan de achterzijde met onze kwaliteitsvolle smartphonehoesjes. Maar we zijn er ons erg van bewust dat de voorzijde van je toestel minstens evenveel recht heeft op een veilig bestaan.

Het grote voordeel van de CaseCompany Second Glass houdt in dat je scherm een extra bescherming krijgt. Een bescherming die je kwaliteit biedt en een hoop gejammer bespaart. Krassen zijn verleden tijd en ook valschade wordt tot een minimum herleid. En dat met een telefoonglaasje dat je amper ziet. Het ontwerp is zodanig ontwikkeld dat de Second Glass naadloos op je scherm past, waardoor het zo goed als onzichtbaar wordt. Daarnaast is deze screenprotector ook heel eenvoudig en in een vingerknip aan te brengen. Meer nog, je kan het gewoon zelf doen, als dat geen luxe is!

Vooraleer je de Second Glass op je scherm aanbrengt, volstaat het om alle stof- en vuildeeltjes te verwijderen met het bijgevoegde doekje. Het microvezel doekje zorgt ervoor dat de vuiltjes weggeveegd worden en je glass stofvrij kan aangebracht worden. Je hoeft enkel nog de Second Glass op de juiste plaats op het scherm te leggen en het telefoonglaasje zuigt zichzelf vast aan het scherm. Op die manier blijft het perfect zitten en heb jij de garantie dat je geliefde smartphone tegen een extra stootje kan.