iPhone XS Flip Hoesje - No Rules | CaseCompany

iPhone XS Hoesje - No Rules

iPhone XS Flip Hoesje

€24,95

Niet meer in voorraad

iPhone XS Flip hoesje - €24,95

in winkelmandje'   Personaliseer dit hoesje

Productomschrijving

Onze flipcases zijn gebouwd uit een uit kunststof vervaardigde pasvorm die perfect aansluit bij de vorm van jouw smartphone. Daarbij hoort een lederlook omhulsel mét kwaliteitsprint. De smartphone zit als gebeiteld in de pasvorm. Deze is uitgerust met de nodige uitsparingen voor knoppen en camera waardoor je jouw smartphone als vanouds kan gebruiken. Achteraan de flipcase zit een laagje lederlook die voor de nodige klasse zorgt. Deze laag gaat volledig over op de voorkant waar een prachtige print te zien is. Deze is gefixeerd in het materiaal. Aan de binnenkant is een cardslot voorzien met een krasvoorkomende bekleding.

Productomschrijving+

Over de artiest

Vexx

Vexx moet zowat de jongste gastontwerper zijn die we bij CaseCompany ooit hadden. Met zijn 19 jaar is Vince Okerman een echte benjamin in het vak. Maar dat neemt niet weg dat hij op deze jonge leeftijd al zijn mannetje kan staan in de wereld van het grafische ontwerp! Vexx’ stijl is uniek te noeme...

Ontdek deze artiest  

Over de artiest+

Vexx moet zowat de jongste gastontwerper zijn die we bij CaseCompany ooit hadden. Met zijn 19 jaar is Vince Okerman een echte benjamin in het vak. Maar dat neemt niet weg dat hij op deze jonge leeftijd al zijn mannetje kan staan in de wereld van het grafische ontwerp! Vexx’ stijl is uniek te noemen. Hij ontwerpt vanuit een realistische situatie of een realistisch model of afbeelding. Dat vult hij dan aan met originele schetsen die in felle kleuren ingekleurd zijn. Op die manier komt een uniek contrast naar boven tussen de echte wereld en de wereld van de cartoons. Maar er is meer! Een blik op Vexx’ Instagramaccount (een echte aanrader trouwens!) toont ons dat de cartoons ook op een schitterende manier verwerkt worden in de realistische ontwerpen. Het is pas merkbaar dat de ontwerpen opgebouwd zijn uit cartoonschetsen als je van heel dicht gaat kijken. De realiteit en de cartoonwereld gaan helemaal in elkaar op. Ze zijn bijna niet meer van elkaar te onderscheiden. Dat is net de sterkte van Vexx! Ga voor een smartphonehoesje met een kleurrijk ijshoorntje vol cartoonfiguurtjes of een uit cartoonfiguurtjes opgebouwde pinguïn. Het moet niet altijd serieus zijn, nietwaar?!

Andere opties voor je iPhone XS

Tough case

Extra bescherming
TPU binnenhoes
Polycarbonaat beschermhoes
Schokbestendig

€24,95

Selecteer

Transparant hoesje


Veiligheid is transparantie


Veiligheid is essentieel voor ons bij CaseCompany, daarom gebruiken we niet één, maar twee kunststoffen om onze iPhone XS transparante hoesjes te maken. De eerste optie is tpu, een schokabsorberende en flexibele kunststof. Hierdoor is jouw iPhone veilig voor onder andere valschade. De tweede optie is pvc, een iets hardere kunststof die op zijn beurt perfect beschermt tegen krassen en vuil. Maar geen nood, beide opties zijn even veilig en beschermen optimaal. De door jou gekozen print wordt dan ook op beide kunststoffen gefixeerd met een bakproces dat de kleuren permanent vastzet.Geen nood, we komen eraan!


Bestel vandaag nog jouw nieuwe iPhone XS transparant hoesje en wacht niet te lang op jouw bestelling. Standaard verzenden we gratis. Jouw pakket komt dan binnen de drie tot vijf werkdagen bij jou thuis terecht. Betaal je de meerprijs van 2,95 euro en bestel je voor 17:00, dan ontvang je jouw iPhone XS transparant hoesje de volgende werkdag al.


€24,95

Selecteer

Volledig geprint flip hoesje


Knus en veilig


Jouw nieuwe iPhone XS verdient het om knus en veilig te zitten in een beschermend iPhone hoesje. Kies voor de nieuwe iPhone XS volledig geprinte flip hoesjes en laat je overdonderen door de perfect gefixeerde kwaliteitsprint die de hele buitenzijde van jouw iPhone hoesje siert. Daarnaast is er nog de uit pvc gemaakte pasvorm die ervoor zorgt dat jouw iPhone XS helemaal beschermd wordt tegen krassen en schokken. Het scherm wordt bedekt met een magnetisch sluitende beschermflap die uitgerust is met een kraswerende coating en enkele handige card slots voor jouw belangrijkste kaarten.De afleverkampioen


Met onze standaardverzending krijg jij jouw iPhone XS volledig geprint flip hoesje binnen de drie tot vijf werkdagen bij jou thuis geleverd. Wat nog beter nieuws is, is dat dit helemaal gratis gebeurt. Wil je jouw pakket sneller ontvangen, dan bestel je best vandaag nog voor 17:00. Mits een meerprijs van 2,95 euro sturen we onze expresskoerier op pad die jouw iPhone hoesje de eerstvolgende werkdag aflevert.


€24,95

Selecteer

Volledig geprint hoesje


Be safe!


Be safe, het is een van de waarden die we bij CaseCompany hoog in het vaandel dragen. Zeker als het om jouw iPhone XS gaat. Hiervoor gebruiken we de multifunctionaliteit van pvc. Deze kunststof vormt zich rondom de curves van jouw toestel, waardoor niet alleen de achterzijde, maar ook de randen van jouw iPhone XS beschermd zitten. Daarnaast kan je er van op aan dat jouw gekozen print als het ware rondom jouw nieuwe iPhone XS volledig geprint hoesje gefixeerd is. Een speciaal bakproces zorgt ervoor dat de kleuren perfect levendig blijven, terwijl een matte coating het geheel tot in de puntjes afwerkt.Wacht niet te lang


Wacht niet te lang op jouw bestelling! Kies voor de gratis standaardverzending en ontvang jouw iPhone XS volledig geprint hoesje binnen de drie tot vijf werkdagen na aankoop. Als je vandaag nog voor 17:00 bestelt en de meerprijs van 2,95 euro betaalt, dan doen wij er alles aan om jouw pakketje de eerstvolgende werkdag af te leveren.


€24,95

Selecteer

Wat onze klanten zeggen

Beoordelingen: 2078

Voorbije 12 maanden

beoordelingen2078

  68% (1791)

  21% (548)

  6% (158)

  3% (68)

  3% (71)

82%

Beveelt ons aan

8.4

Totaal score

Meer beoordelingen

Dat is ‘m!

No Rules

iPhone XS Flip Hoesje

Wacht niet langer

Wat zeggen onze klanten?

Safeshops

Meer info?