mobile menu CaseCompany
search user account shopping cart

banner image banner image
banner image
banner image
banner image

iPhone 11 hoesje - Sweet little flowers

iPhone 11 Transparant Hoesje (Soft hoesje)

€19,95

2664 Reviews

Voldoende in voorraad


Soft hoesje: Gemaakt uit flexibel schokbestendig TPU materiaal. Komt tot over de rand van je toestel voor een volledige bescherming.

In winkelmandje Personaliseer dit hoesje Personaliseer dit hoesje

Tracked verzending naar <b>België</b>: 2-3 werkdagen (€6.45) Tracked verzending naar België: 2-3 werkdagen (€6.45)

<b>30</b> dagen bedenktijd 30 dagen bedenktijd

Klanten geven ons een Klanten geven ons een 8.4/10

Productomschrijving+

Onze transparante cases hebben het voordeel dat jij het design van jouw smartphone nog steeds zal herkennen. De case zijn ideaal voor het afweren van stof, krassen en vuil dankzij de perfecte pasvorm. Over de duurzame print kunnen we kort zijn: die is perfect gefixeerd dankzijn UV- print technologie. Deze transparante soft case is gemaakt uit flexibel schokbestendig TPU materiaal. Komt tot over de rand van je toestel voor een volledige bescherming.

Over deze artiest+

Onder de naam Ellila Designs creëert Jozefien naadloze patronen en illustraties, voornamelijk geïnspireerd door de natuur en botanicals.  Deze Belgische ontdekte pas na haar studies een grote interesse in Photoshop, welke uiteindelijk een passie werd voor het ontwerpen van naadloze patronen en illustraties.  Deze frisse, zachte, rustgevende en vrouwelijke ontwerpen kunnen gebruikt worden voor eindeloze toepassingen zoals stofontwerp, stationary, behangpapier, .. en uiteraard ook telefoonhoesjes van Casecompany!

Onder de naam Ellila Designs creëert Jozefien naadloze patronen en illustraties, voornamelijk geïnspireerd door de natuur en botanicals. Deze Belgische ontdekte pas na haar studies een grote interesse in Photoshop, welke uiteindelijk een passie werd voor het ontwerpen van naadloze patronen en illustraties. Deze frisse, zachte, rustgevende en vrouwelijke ontwerpen kunnen gebruikt worden voor eindeloze toepassingen zoals stofontwerp, stationary, behangpapier, .. en uiteraard ook telefoonhoesjes van Casecompany! Onder de naam Ellila Designs creëert Jozefien naadloze patronen en illustraties, voornamelijk geïnspireerd door de natuur en botanicals. Deze Belgische ontdekte pas na haar studies een grote interesse in Photoshop, welke uiteindelijk een passie werd voor het ontwerpen van naadloze patronen en illus...
Ontdek deze artiest Onder de naam Ellila Designs creëert Jozefien naadloze patronen en illustraties, voornamelijk geïnspireerd door de natuur en botanicals.  Deze Belgische ontdekte pas na haar studies een grote interesse in Photoshop, welke uiteindelijk een passie werd voor het ontwerpen van naadloze patronen en illustraties.  Deze frisse, zachte, rustgevende en vrouwelijke ontwerpen kunnen gebruikt worden voor eindeloze toepassingen zoals stofontwerp, stationary, behangpapier, .. en uiteraard ook telefoonhoesjes van Casecompany!

Wat onze klanten zeggen

Laatste 12 maanden

2664 reviews

review star review star review star review star review star 69% (2409)
review star review star review star review star review star 19% (675)
review star review star review star review star review star 6% (197)
review star review star review star review star review star 3% (102)
review star review star review star review star review star 3% (114)
94%

beveelt ons aan

8.4

Totaalscore

Nathalie
Rumst
Pluspunten:
01/10/2020 10/10
Pluspunten:

Super mooi, goede kwaliteit en een snelle levering
10/10
Chantal
Balen
Pluspunten:
01/10/2020 10/10
Pluspunten:

Top product met een uitstekende service!
10/10
Eveline
Mechelen
Pluspunten:
01/10/2020 9/10
Pluspunten:

Hoesje met foto voor iPhone besteld. Zeer tevreden van het product ensnelheid van levering. Het hoesje is stevig, de print van de foto is ook geslaagd.
9/10
Meer beoordelingen Meer beoordelingen

Dat is 'm!

Sweet little flowers

Sweet little flowers

iPhone 11 Transparant Hoesje (Soft hoesje)

2664 Reviews

Personaliseer dit hoesje Personaliseer dit hoesje