Cadeautips voor fotoliefhebbers

Aandacht aan alle fotoliefhebbers! CaseCompany heeft voor jullie een verrassing in petto… Maak vanaf nu van je favoriete kiekje een smartphonehoesje dat uitblinkt in zowel gebruiksgemak, kwaliteit, stijl als in originaliteit.

Tot nu toe was een eigen smartphonehoesje of laptop sleeve ontwerpen misschien wel een tijdrovende bezigheid, maar dat is verleden tijd met de CaseCompany ontwerptool. Hiermee kan je in een handomdraai je eigen foto’s, designs en quotes zonder moeite in een eigen ontwerp gieten. Upload het beeldmateriaal naar keuze, plaats het op de geschikte laptop sleeve of het smartphonehoesje van je dromen en klik door naar de bestelknop. Ideaal als verjaardagscadeau voor je vriend(in) of laat je mooiste koppelfoto vereeuwigen op je hoesje naar keuze.

Originaliteit ten top als je het ons vraagt! Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan een smartphonehoesje rond je toestel te hebben, dat nog eens helemaal aansluit bij wie jij bent? Wij bij CaseCompany kunnen maar twee dingen bedenken: het eerste is een gepersonaliseerd smartphonehoesje krijgen, het tweede is een uniek smartphonehoesje aan iemand geven. Van een originele cadeautip gesproken!

Over de kwaliteit van deze fotocadeaus moet je jezelf geen zorgen te maken. De kunststof waaruit al onze smartphonehoesjes gemaakt zijn, is perfect geschikt voor de door jou uitgekozen prints. De kleuren worden waarheidsgetrouw op het smartphonehoesje gedrukt. Zo blijven de kleuren waar ze horen te zijn.

Ook de laptop sleeves zijn kwalitatief niet te onderschatten dankzij de neoprene behuizing. Deze stof is zowel kras- als schokbestendig en leent zich perfect voor het vasthouden van kleuren. Net zoals bij de smartphonehoesjes worden alle kleuren van je ontwerp perfect gefixeerd. Die levendige en permanent vastgezette kleuren maken van onze laptop sleeves dan ook een cadeau-idee om U tegen te zeggen. Boven kan het dan jarenlang gebruikt worden door de gelukkige ontvanger van dit schitterende fotocadeau. Eén ding is zeker: je maakt er sowieso iemand heel erg gelukkig mee!