De vijf mooiste foto's van februari

Deze mooie flatlay foto is van Nederlandse fashionblogster Loïs. We zijn grote fan van de mooie kleuren en de compositie van de foto. Loïs maakte de foto net een tikkeltje meer girly en dat valt ons op door de roze details. Way to go!
Deze smartphone cover vind je terug in onze collectie onder ‘Quotes’
Koop dit hoesje hier.

Hannah ging voor een marmerprint voor haar iPhone 6s hoesje en nam deze mooie outfitfoto met haar hoesje in de hand. Een mooie belichting is soms moeilijk maar eens je deze hebt, kan de foto haast niet mislukken. Mooie nagels, witte sneakers, een gescheurde broek, het kan haast niet beter.
Personaliseer je cover door er je naam of logo op te zetten. Kies een marmeren smartphone hoesje uit onze collectie!

But first coffee… Een zeer populair hoesje uit ons assortiment en ook Aurélie uit Frankrijk koos dit ontwerp. Een foto met een tas koffie erbij hoort er dan ook gewoon bij.
Aurélie heeft oog voor detail en dat merk je aan al haar mooie foto’s op haar Instagram. Bekijk onze andere “Food” designs.
Koop dit ontwerp hier.

Of we een zwak hebben voor mooie flatlays? Nee, hoor… . Blogster Tedje nam dit mooie kiekje. Make-up, een mooi horloge en een tof marmeren hoesje voor haar iPhone 6 en het plaatje is af. Uiteraard speelt de belichting hier weer een grote rol. She’s on a roll 😉
Dit marmerdesign kan je hier kopen.

Een toffe zwart-witte print, kant, fluffy stuff, leuke (woon)accessoires,… De Franse Instablogger Barbara weet duidelijk wat te matchen met haar nieuwe iPad hoesje. Spelen met zwart-witte contrasten lokt ook veel likes uit zoals deze mooie foto bewijst.
Dit leuk zwart-wit patroon kan je hier kopen.