Een nieuwe artiest bij CaseCompany: Stefani Servaege

Om de twee weken komt er een nieuwe artiest bij CaseCompany. Ons groepje artiesten wordt daardoor serieus aangelengd maar we werken enkel samen met artiesten die perfect bij CaseCompany passen. Stefani Servaege, een jonge Belgische ontwerpster, is deze week aan de beurt. Misschien wat minder bekend als de gepresenteerde voorgaande artiesten maar daarom niet minder goed. Ze volgde niet alleen een kunstopleiding aan de prestigieuze Sint-Lucas Academie in Gent, ook haar vader, moeder en grootvader zitten in het kunstwereldje. Creatief bezig zijn zit dus duidelijk in het bloed bij deze jonge Kortrijkse. Stefani is gespecialiseerd in papercraft. Wat is dat? Wel, ze brengt de meest originele en verbazingwekkende driedimensionale ontwerpen, met enkel papier, tot leven. Indrukwekkend, niet? Voor CaseCompany bracht een collectie uit met eenhoorns, jaren 80 prints en veel meer. Bekijk hieronder haar designs.

Shake your booty met het Booty hoesje van Stefani. Subtiel maar toch plezant! Koop het hoesje hier.

Believe in unicorns, want haar Haters Unicorn steelt de show. Kleurrijk en vol leven. Koop ‘m hier.
Mooie verzorgde nagels, dat willen we allemaal wel, toch? Ze ontwierp dit Nailed it hoesje met felgroene nagels. Lekker mysterieus volgens ons. Koop ‘m hier.

Dance Dance spreekt voor zich: ga lekker dansen met dit vrolijk abstract ontwerp. Het heeft iets schattig, met dat pastel er in verwerkt. Koop ‘m hier.

Ooit al een abstract strand gezien? Deze artieste kent er wel wat van. Herken jij het Beach sfeertje? Koop dit ontwerp hier.