Een nieuwe samenwerking: Vexx

Maak je borst maar nat want CaseCompany kondigt een nieuwe samenwerking aan en het is er eentje voor de geschiedenisboeken. Maar laten we eerst wat statistieken bekijken. 184k volgers op Instagram, 320k abonnees op YouTube én nog maar 19 jaar. Vince Okerman aka Vexx verscheen enkele maanden geleden op onze radar en we zijn dan ook héél enthousiast om deze samenwerking te starten. Vexx z’n stijl kan je het best omschrijven als meestal kleurrijk, gedetailleerd en geworteld in illustratie. Hoewel hij is opgegroeid in een digitale wereld, is Vexx een analoge jongen. Hij tekent en kleurt alles met potloden en markers en scant dan z’n afgewerkte tekeningen in om ze te reproduceren. Het is verbazingwekkend om zoveel vakmanschap te zien bij zo’n jonge designer.

Vexx mag dan wel jong zijn, hij weet wat hij wil. Hij is niet echt geïnteresseerd om met zomaar eender wie samen te werken. Alhoewel hij al met grote namen zoals Fanta en Mazda heeft samengewerkt, ligt z’n passie vooral in z’n persoonlijk werk. Omdat CaseCompany zelf expressie hoog in het vaandel draagt, hebben we hem gewoon een paar blanco canvassen gegeven. En dit is waar hij mee op de proppen kwam. Het hoeft niet gezegd te zijn dat dit de goeie beslissing was.

Vexx z’n designs voor CaseCompany zijn doorspekt met z’n “doodles” waar hij ondertussen al bekend voor staat. Hij heeft twee ontwerpen voor ons klaar die verkrijgbaar zijn in drie variaties.

Als eerste hebben we het Vexx Mixtape ontwerp met tiki hoofden, sneakers, ananassen, skateboards en zo veel meer. Dit overweldigend design is verkrijgbaar in heldere kleuren, zwart en wit. Koop het hier.

Het tweede design dat Vexx gemaakt heeft voor CaseCompany is z’n Vexx City. Vexx City heeft eenogige monsters, palmbomen, boomboxes en pizza als inwoners. Dit ontwerp barst van het stadsleven en is ook verkrijgbaar in kleur, zwart en wit. Koop het hier.