Hallo Planet Prudence!

Het team van CaseCompany is toch wel een beetje trots dat we mogen samenwerken met een getalenteerde artiest als Prudence Geerts. Ze geeft zichzelf de naam Planet Prudence en staat bekend om d’r leuke cartoons. Deze gepassioneerde artieste heeft al een hele weg afgelegd want ze kreeg doorheen haar opleiding dikwijls te horen dat ze het niet ver zou schoppen als artiest. En kijk nu. Prudence ontwikkelde, door de jaren heen, haar eigen persoonlijke stijl. Je kan haar werk eenvoudig vergelijken met een soort van geïllustreerd dagboek en zo kan je haar tekeningen beschouwen als een beetje een projectie van zichzelf. Haar designs kan je omschrijven als kleurrijk, opgewekt maar vooral herkenbaar. Je vindt er zelfs bekende sterren in terug: Drake, Beyoncé, Harry Styles of Bieber.Maar zelfs liefhebbers van food komen hier aan hun trekken. Denk aan donuts, spiegeleitjes of koffie. Ze heeft aan iedereen gedacht.
Maak kennis met de wondere wereld van Prudence!

Fans van Bey, watch out! Een hoesje met de hoofden van deze geweldige vrouw. Hebben? Shop dit hoesje hier.

Een persoonlijker design van Prudence maar zeker en vast herkenbaar. Wie houdt nu niet van pizza? En pssst, ongeschoren benen en al. Koop dit hoesje hier.

Gaat je hart sneller kloppen van One Direction zanger Styles? Dit wordt jouw hoesje! Shop het hier.

Elke echte Belieber zou moeten rondlopen met zo’n hoesje rond z’n smartphone. Knappe kop, die Bieber. Shop het hoesje hier.