Internationale Kattendag

Houd 8 augustus vrij en zorg ervoor dat je kat die dag niets te kort komt! Alhoewel, je pluizige vriend krijgt, als we eerlijk zijn, al elke dag de beste zorgen. Gebruik Internationale Kattendag daarom gerust om jezelf in de watten te leggen met een nieuw smartphonehoesje dat geïnspireerd is door je knorrend huisdier.

Wij zijn bij CaseCompany helemaal verzot op katten. Het gaat zelfs zo ver dat we er een hele kattencollectie aan gewijd hebben. Die collectie staat natuurlijk helemaal tot jouw beschikking in de zoektocht naar het ideale smartphonehoesje om de liefde voor je kat te vereeuwigen. Je kan er kiezen uit prachtige cartoons van gastdesigner Eva Mouton of een hoop motiefjes die met katten te maken hebben. Quotes, kleuren, zwart-wit of wat dan ook. Je favoriete kat-smartphonehoesje zit ongetwijfeld in ons assortiment.

Maar we vergeten jouw eigen kat natuurlijk ook niet. Je hebt het beestje al een plaats gegeven in jouw hart, nu komt daar ook een plaatsje op jouw smartphonehoesje bij. Gebruik gerust onze handige en eenvoudige ontwerptool om een foto van je trouwe huisdier op een smartphonehoesje te plaatsen. No worries, in een mum van tijd is dit ontwerpproces achter de rug zodat jij jouw tijd kan spenderen aan het entertainen van je kat. Je hoeft gewoon je favoriete afbeelding of kat-selfie te selecteren en op het smartphonehoesje te slepen. Daarna doet de ontwerptool het werk voor jou. Plaats als je wil nog een persoonlijke quote over je vierpotige vriend, zo’n quote die jullie relatie helemaal symboliseert, en enkele muisklikken later is je smartphonehoesje een feit.

Wij bij CaseCompany garanderen je ook dat je helemaal geen kat in een zak koopt. Onze smartphonehoesjes zorgen voor je smartphone zoals jij voor je teergeliefde kat zorgt!