mobile menu CaseCompany
search user account shopping cart

banner image banner image
banner image
banner image
banner image

Ontwerp je eigen iPad (2017) hoesje

iPad (2017) Smart Hoesje

€39,95

2740 Reviews

Nog 19 in voorraad


Personaliseer dit hoesje

Tracked verzending naar <b>België</b>: 2-3 werkdagen (€6.45) Tracked verzending naar België: 2-3 werkdagen (€6.45)

Klanten geven ons een Klanten geven ons een 8.4/10

Productomschrijving+

Laat je overdonderen door de veelheid aan prachtige designs in de uitgebreide collectie vol met iPad 2017 smart hoesjes. Deze werden allemaal gecreëerd door een team van professionals dat bestaat uit onze eigen grafische vormgevers en een select gezelschap van gastdesigners die hun expertise op grafisch vlak maar al te graag tot jouw beschikking stelden. Zij kennen immers alle laatste nieuwe trends en hedendaagse modeverschijnselen als hun broekzak en zijn zo perfect geplaatst om jouw nieuwe iPad 2017 smart hoesje te ontwerpen. Maar vrees niet, ook jij kan zelf voor grafische ontwerper spelen met de handige en eenvoudige ontwerptool. Deze stelt jou in staat in enkele muisklikken een blanco iPad hoesje om te toveren tot een uniek en persoonlijk iPad 2017 smart hoesje. Volg de eenvoudige stappen en klik door naar de bestelknop.

Zakelijke bestelling+

CaseCompany biedt bedrijven de mogelijkheid smartphonehoesjes met hun logo te laten bedrukken. Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk of op maat gemaakte smartphonehoesjes voor het hele bedrijf? Wij bieden voor meer dan 100 verschillende modellen hoesjes in verschillende uitvoeringen. Met onze eenvoudige designtool maak je in geen tijd professioneel bedrukte smartphonehoesjes met jouw bedrijfslogo of in jouw huisstijl. Je ontvangt al bulkkorting vanaf 10 stuks. Bekijk hieronder onze B2B prijzen. CaseCompany biedt bedrijven de mogelijkheid smartphonehoesjes met hun logo te laten bedrukken. Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk of op maat gemaakte smartphonehoesjes voor het hele bedrijf? Wij bieden voor meer dan 100 verschillende modellen hoesjes in verschillende uitvoeringen. Met onze eenvoudige designtool maak je in geen tijd professioneel bedrukte smartphonehoesjes met jouw bedrijfslogo of in jouw huisstijl. Je ontvangt al bulkkorting vanaf 10 stuks. Bekijk hieronder onze B2B prijzen.
meer info meer info

Wat onze klanten zeggen

Laatste 12 maanden

2740 reviews

review star review star review star review star review star 69% (2490)
review star review star review star review star review star 19% (689)
review star review star review star review star review star 6% (200)
review star review star review star review star review star 3% (108)
review star review star review star review star review star 3% (118)
94%

beveelt ons aan

8.4

Totaalscore

Océane
Schendelbeke
Pluspunten:
25/11/2020 10/10
Pluspunten:

Zeer goede kwaliteit. Het was de volgende dag al geleverd. Zeer vriendelijk. Ik raad het zeker nog meer mensen aan om hier hoesjes te bestellen.
10/10
Vanessa
Dendermonde
Pluspunten:
22/11/2020 10/10
Pluspunten:

Vlotte service, geen problemen mee gehad.
10/10
Sandra
Vrasene
Pluspunten:
19/11/2020 10/10
Pluspunten:

Ze helpen je waar nodig eerst ging dat niet voor mijn A70 ze hebben me dan laten weten dat het nu wel kon uit zichzelf en na 2 dagen was bestelling al bij ons super ervaring
10/10
Meer beoordelingen Meer beoordelingen

Dubbele bescherming

De iPad 2017 smart hoesjes bieden jouw iPad een dubbele bescherming. Achteraan zit jouw iPad perfect beschermd in een nauwaansluitende en harde pasvorm, die uitgerust is met ergonomische uitsparingen voor de knoppen en de camera. Vooraan vind je een multifunctionele beschermflap die dankzij magneten vasthecht aan jouw touchscreen. De binnenzijde van die beschermflap is voorzien van een kraswerende bekleding, terwijl je op de buitenzijde de door jou gekozen kwaliteitsprint kan vinden. Deze komt op jouw iPad 2017 smart hoesje terecht dankzij een sublimatieproces dat de kleuren in de bekleding fixeert.

Voor je het weet bij jou thuis

Jouw nieuwe iPad 2017 smart hoesje komt voor je het weet bij jou thuis terecht. Hiervoor hebben we twee verzend formules. Ten eerste is er de gratis standaardverzending. Deze garandeert jou een levering binnen de vijf tot zeven werkdagen. Maar het kan nog sneller. Opteer voor de expressverzending en betaal 4,95 euro extra. Dan haast onze express koerierdienst zich naar jouw voordeur. Bestel snel voor 17u en ontvang jouw iPad 2017 smart hoesje de binnen twee werkdagen.

Dat is 'm!

iPad (2017) Smart Hoesje

2740 Reviews