mobile menu CaseCompany
user account shopping cart

banner image banner image
banner image
banner image
banner image

Ontwerp je eigen iPad Mini 4 hoesje

iPad Mini 4 Smart Hoesje

€39,95

2389 Reviews

Voldoende in voorraad


Personaliseer dit hoesje

Express verzending naar <b>België</b>: 1-2 werkdagen (€4.95) Express verzending naar België: 1-2 werkdagen (€4.95)

Klanten geven ons een Klanten geven ons een 8.4/10

Productomschrijving+

Heb je er altijd al van gedroomd om je lievelingsfoto op een iPad hoesje te hebben? Dan is dit je kans. Ga aan de slag met de CaseCompany ontwerptool en personaliseer een lege iPad Mini 4 smart case. Zoek je favoriete selfie, vakantiekiekje of eender welke foto die jou na aan het hart ligt en plaats die op een lege iPad Mini 4 smart case. Het ontwerpproces wijst zichzelf uit en zorgt ervoor dat jij amper tijd verliest tijdens het maken van je nieuwe iPad hoesje. Je hoeft natuurlijk niet zelf in actie te schieten. Je kan gerust een kijkje nemen in onze uitgebreide collectie vol met prachtige iPad Mini 4 smart cases. Deze zijn stuk voor stuk ontworpen door onze eigen grafische vormgevers en enkele talentvolle Vlaamse designers. Pik je favoriet uit!

Zakelijke bestelling+

CaseCompany biedt bedrijven de mogelijkheid smartphonehoesjes met hun logo te laten bedrukken. Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk of op maat gemaakte smartphonehoesjes voor het hele bedrijf? Wij bieden voor meer dan 100 verschillende modellen hoesjes in verschillende uitvoeringen. Met onze eenvoudige designtool maak je in geen tijd professioneel bedrukte smartphonehoesjes met jouw bedrijfslogo of in jouw huisstijl. Je ontvangt al bulkkorting vanaf 10 stuks. Bekijk hieronder onze B2B prijzen. CaseCompany biedt bedrijven de mogelijkheid smartphonehoesjes met hun logo te laten bedrukken. Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk of op maat gemaakte smartphonehoesjes voor het hele bedrijf? Wij bieden voor meer dan 100 verschillende modellen hoesjes in verschillende uitvoeringen. Met onze eenvoudige designtool maak je in geen tijd professioneel bedrukte smartphonehoesjes met jouw bedrijfslogo of in jouw huisstijl. Je ontvangt al bulkkorting vanaf 10 stuks. Bekijk hieronder onze B2B prijzen.
meer info meer info

Andere opties voor je iPad Mini 4

preview image
preview image

Transparant hoesje

Volledig doorzichtig
Fijn afgewerkt
Weegt weinig

€19,95

Selecteer

Wat onze klanten zeggen

Laatste 12 maanden

2389 reviews

review star review star review star review star review star 68% (2104)
review star review star review star review star review star 20% (625)
review star review star review star review star review star 6% (181)
review star review star review star review star review star 3% (90)
review star review star review star review star review star 3% (95)
94%

beveelt ons aan

8.4

Totaalscore

Geert DE LANGHE
WAREGEM
Pluspunten:
29/05/2020 10/10
Pluspunten:

Reeds mijn derde persoonlijk ontworpen GSM cover die ik bestelde bij Casecompany. De laatste maal was ik op mijn PC mijn ontwerp verloren, een eenvoudige mail naar Casecompagny en ik ontving onmiddellijk het ontwerp van mijn laatste bestelling. Correcte levering en prijs!
10/10
Sara
Brussel
Pluspunten:
29/05/2020 10/10
Pluspunten:

Ik plaatste een bestelling die na 3 weken nog steeds niet was aangekomen, zonder enig probleem werd het product opnieuw opgestuurd! Heel goede klantservice, bedankt daarvoor!
10/10
Jona
Opwijk
Pluspunten:
29/05/2020 9/10
Pluspunten:

Het hoesje dat ik kocht van casecompany is mooi zoals ik had verwacht en is heel stevig voor rond mijn smartphone. Top product!
9/10
Meer beoordelingen Meer beoordelingen

Gebruik je iPad in verschillende posities

Je Ipad Mini 4 zit muurvast in de nieuwe iPad Mini 4 smart case van CaseCompany. De achterzijde van je favoriete tablet wordt uitstekend beschermd tegen krassen en vuil en ook het scherm is volkomen veilig voor alle soorten gevaar. Daarvoor zorgt het plooibare flapje aan de voorzijde dat met een magnetische band vasthecht op het scherm. Het flapje, waar je ook je zelfgekozen print op kan terugvinden, is daarbij ook plooibaar. Hierdoor kan je jouw iPad Mini 4 heel makkelijk in alle mogelijke posities gebruiken zonder ook maar het risico te lopen dat hij omvalt en beschadigd raakt.

Wachttijden zijn voorbij

Lange wachttijden zijn passé bij CaseCopany. Onze gratis standaard verzending heeft een levertermijn van drie tot vijf werkdagen na aankoop. Met de express verzending ben je nog sneller zeker van je levering. Betaal 4,95 euro en bestel vandaag nog voor 17u. Dan levert onze express koerierdienst je iPad Mini 4 smart case de eerstvolgende werkdag al aan de voordeur. Zo ben je zeker van een veilige levering.

Dat is 'm!

iPad Mini 4 Smart Hoesje

2389 Reviews