mobile menu CaseCompany
search user account shopping cart

banner image banner image banner image
banner image
banner image
banner image
banner image

Ontwerp je eigen Galaxy S7 Edge hoesje

Samsung Galaxy S7 Edge Transparant Hoesje (Hard hoesje)

€19,95

2712 Reviews

Niet meer in voorraadHard hoesje: Gemaakt uit licht en sterk polycarbonaat. Onder- en bovenkant blijven onbedekt.

Niet meer in voorraad :(

Tracked verzending naar <b>België</b>: 2-3 werkdagen (€6.45) Tracked verzending naar België: 2-3 werkdagen (€6.45)

Klanten geven ons een Klanten geven ons een 8.4/10

Productomschrijving+

Schrik om je Samsung Galaxy S7 Edge te beschadigen tijdens het gebruik ervan? Geen nood! CaseCompany staat voor je klaar! Bekijk onze ontwerptool en klik jezelf een unieke en persoonlijke Samsung Galaxy S7 Edge case bij elkaar. Het is poepsimpel. Je selecteert een foto op je computer, vanuit Instagram of Facebook en onze ontwerptool doet de rest. Nog even verslepen indien nodig en klaar is Kees. Dan volstaat het om nog even op bestellen te klikken, je gegevens in te vullen en je Samsung Galaxy S7 Edge case is klaar om aan zijn tocht naar jouw smartphone beginnen. Voor wie meer te vinden is voor een kant en klaar smartphonehoesje hebben we onze collectie huisgemaakte Samsung Galaxy S7 Edge cases. Hierin vind je ongetwijfeld wat je zoekt!

Zakelijke bestelling+

CaseCompany biedt bedrijven de mogelijkheid smartphonehoesjes met hun logo te laten bedrukken. Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk of op maat gemaakte smartphonehoesjes voor het hele bedrijf? Wij bieden voor meer dan 100 verschillende modellen hoesjes in verschillende uitvoeringen. Met onze eenvoudige designtool maak je in geen tijd professioneel bedrukte smartphonehoesjes met jouw bedrijfslogo of in jouw huisstijl. Je ontvangt al bulkkorting vanaf 10 stuks. Bekijk hieronder onze B2B prijzen. CaseCompany biedt bedrijven de mogelijkheid smartphonehoesjes met hun logo te laten bedrukken. Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk of op maat gemaakte smartphonehoesjes voor het hele bedrijf? Wij bieden voor meer dan 100 verschillende modellen hoesjes in verschillende uitvoeringen. Met onze eenvoudige designtool maak je in geen tijd professioneel bedrukte smartphonehoesjes met jouw bedrijfslogo of in jouw huisstijl. Je ontvangt al bulkkorting vanaf 10 stuks. Bekijk hieronder onze B2B prijzen.
meer info meer info

Andere opties voor je Samsung Galaxy S7 Edge

preview image
preview image
preview image
preview image
preview image
preview image

Flip hoesje

Extra bescherming
Schokbestendig

€19,95

Selecteer

Wat onze klanten zeggen

Laatste 12 maanden

2712 reviews

review star review star review star review star review star 69% (2458)
review star review star review star review star review star 19% (683)
review star review star review star review star review star 6% (199)
review star review star review star review star review star 3% (105)
review star review star review star review star review star 3% (115)
94%

beveelt ons aan

8.4

Totaalscore

Niels
Eeklo
Pluspunten:
29/10/2020 10/10
Pluspunten:

Fantastische kwaliteit van het hoesje, niets op aan te merken. Snelle en goede levering.
10/10
Shana
Oostkamp
Pluspunten:
29/10/2020 10/10
Pluspunten:

Heel mooi hoesje, goeie kwaliteit, geleverd in stoffen zakje. Terwijl je op je bestelling wacht krijg je het design van je hoesje ook aangeboden om als wallpaper te gebruiken (helaas wel met zwarte achtergrond en was niet aan te passen)
10/10
Nikki
Sint-Job
Pluspunten:
28/10/2020 10/10
Pluspunten:

Het hoesje is heel mooi én kwaliteitsvol. Eindelijk een hoesje dat mijn gsm echt beschermd en het glas niet direct breekt wanneer ik mijn gsm laat vallen. Thanks!
10/10
Meer beoordelingen Meer beoordelingen

Transparant: hard en flexibel

CaseCompany biedt twee soorten flexibele smartphonehoesjes aan. We hebben de flexibele, uit TPU vervaardigde, Samsung Galaxy S7 Edge cases, die iets schokbestendiger zijn dan zijn harde ‘broertje’. Dat ‘broertje’ is gemaakt uit PC en ligt iets beter in de hand omwille van zijn grip. Dat beide smartphonehoesjes familie zijn, zien we in de beschermingscapaciteiten. Beiden beschermen je S7 Edge volledig tegen krassen, vuil en stof. Daarbij komt dat ze allebei handige uitsparingen hebben voor de knoppen en camera.

Hoe sneller, hoe beter

Het laten leveren kost je niets bij CaseCompany. Bij een standaardverzending mag je rekenen op een wachttijd van drie tot vijf dagen. Binnen de week heb je je Samsung Galaxy S7 Edge case in je brievenbus. Maar je hoeft natuurlijk zolang niet te wachten! Voor 4,95 euro extra kan je je verzending heel wat versnellen. Meer nog, als je voor 17u bestelt, dan mag je onze expresskoerier de volgende dag al aan de deur verwachten met je nieuwe Samsung Galaxy S7 Edge case. Spannend, toch?

Dat is 'm!

Samsung Galaxy S7 Edge Transparant Hoesje (Hard hoesje)

2712 Reviews