Musketon komt bij CaseCompany

Vol trots kondigen wij een exclusieve samenwerking aan. We werken er al even aan maar nu is hij eindelijk af. CaseCompany X Musketon is hier! Musketon is al even een grote naam in de Belgische illustratie scene maar is ondertussen ook al internationaal furore aan het maken. Het was dan ook een no brainer om met deze samenwerking van start te gaan. Zijn speelse stijl en originele visie op pop cultuur passen perfect bij CaseCompany.

Musketon is Bert Dries z’n creatief alter-ego. Als kind ging kleine Musketon auto’s wassen om zo z’n centjes te sparen voor een eerste computer. Hij begon meteen z’n skills aan te scherpen en zich te verdiepen in de magische wereld van Photoshop. Toen hij z’n werk online postte kwamen de klanten binnenrollen. Eerst had hij vooral lokale klanten maar ondertussen is hij erg kieskeurig geworden over met wie hij in zee gaat. Grote merken staan aan te schuiven om met hem samen te werken. We zijn dan ook laaiend enthousiast om Musketon bij de CaseCompany familie te verwelkomen. Bekijk zijn exclusieve CaseCompany designs hieronder.

Niets herinnert ons meer aan onze sterfelijkheid dan het grimmige grimassende aangezicht van de dood! Of… het ziet er gewoon erg cool uit. Een schedelpatroon zoals geen ander.

Koop het hier!

Paint it black! Geef je toestel een makeover en laat het in enige kleur schilderen dat er toe doet. Koop het hier!

Eenhoorns zijn echt! En dit design ook. Toon je liefde voor eenhoorns met dit uniek magisch ontwerp. Koop het hier!

Een hip ankerpatroon zodat je je smartphone die zeemanslook kan geven waar je al zo lang naar smacht! Koop het hier!

Fade to black, … of wit. Het hangt er wat vanaf hoe je de dingen bekijkt. Een strak gradient design waar je hoofd van gaat draaien. Koop het hier!

Kan je maar niet genoeg krijgen van Musketon en z’n werk? Neem dan een kijkje op z’n webshop. Daar vind je alles van t-shirts en prints tot stickers en boeken. Je haast je wel best want z’n werk durft al eens uitverkocht te zijn.