Space collectie voor Laptop sleeve 13 inch

Voor sommigen wordt het als de laatste grens beschouwd. Voor ons is het gewoon een verzameling extreem coole smartphone-hoesjes. Deze collectie bevat alles wat met de ruimte te maken heeft. Astronauten, sterren, manen, planeten, sterrenstelsels en raketten verschijnen allemaal. Deze collectie bevat werk van JoJoesArt, Jasper Van Gestel en onze getalenteerde crew van in-house ontwerpers. Verken de uitgestrekte ruimte met deze collectie.

Space collectie voor Laptop sleeve 13 inch

Voor sommigen wordt het als de laatste grens beschouwd. Voor ons is het gewoon een verzameling extreem coole smartphone-hoesjes. Deze collectie bevat ... read more

Bekijk de collectie

Laptop sleeve

Filter artiest/thema arrow_drop_down

Populair / Nieuw

Planets Space

Planets Space

€34.95

Aurowla

Aurowla

€34.95

Wanderlust

Wanderlust

€34.95

Spaceman

Spaceman

€34.95

Mars

Mars

€34.95

Maanlandschap

Maanlandschap

€34.95

Stars quote

Stars quote

€34.95

Nebula

Nebula

€34.95

Laptop sleeve 13 inch

Onze laptop sleeves zijn kwalitatief ongeëvenaard. Vervaardigd uit een combinatie van stof en een stevige, maar lichte, voering zijn ze perfect om jouw laptop te beschermen tegen krassen en impacten afkomstig van buitenaf. Op vlak van looks is er ook geen vuiltje aan de lucht. Je kan zelf een afbeelding of foto kiezen die dan via sublimatie in de stof gefixeerd wordt waardoor de kleuren voor eeuwig vastzitten in het materiaal. Het is de perfecte combinatie van looks, duurzaamheid en gebruiksgemak. We gaan ervan uit dat jij meteen overstag gaat bij het zien van jouw nieuwe laptop sleeve van CaseCompany!

ok