Wereld Asteroïdendag

We geven het graag toe, de ruimte spreekt al tientallen jaren tot de verbeelding, maar het is nog steeds iets onbereikbaars voor velen. Toch hoef je vanaf nu geen lichtjaren meer te reizen om de ruimte te bereiken. Reach for the stars met CaseCompany en maak van deze Wereld Asteroïdendag gebruik om jouw smartphone in een ruimtekleedje te steken. Het is dan ook maar een kleine stap voor de jou om jouw favoriete smartphonehoesje te bemachtigen. Bekijk hier onze space collectie

Ga op ontdekking doorheen onze ruimtecollectie en laat je onderdompelen door zwarte gaten, asteroïden en zoveel meer. Het heelal is slechts enkele muisklikken van jou verwijderd. Salueer de maan als astronaut of kies voor een deugddoende ruimtewandeling in je eentje, het kan allemaal. Heb je liever vaste grond onder jouw voeten, dan kan je samen met jouw smartphone gerust een ommetje maken in de vrije natuur terwijl je van de rustige en verlichte sterrenhemel geniet dankzij een gezonde ‘wanderlust’.

Echte avonturiers kunnen zich helemaal laten gaan en zich richting de verste regionen van ons melkwegstelsel om zich te vergapen aan de schoonheid van het sterrenstelsel en de bijhorende uiterst kleurrijke ruimtenevels.

Wie het iets ruwer wil en niet bang is van een beetje stof en rotsen kan daarnaast op expeditie gaan naar onze twee dichtstbijzijnde buren. Een uitje naar de kraters van de maan is maar een kleine stap om jouw smartphone over de grijze ondergrond te springen en te zweven. Maar ook Mars staat op het programma. Met de hoge en steile bergketens en de diepe dalen is deze smartphonecover een absolute must voor de liefhebbers van intergalactische trektochten over ruwe ondergrond.

Vergeet ook niet dat je nog steeds jouw favoriete ruimtebeelden door onze handige ontwerptool kan lanceren om zo een gepersonaliseerd smartphonehoesje te creëren dat helemaal aan jouw verbeelding voldoet. Uiteraard zijn deze designs compatibel voor elk model dat we op onze website aanbieden. Shop erop los and get lost in space!