Wereld vriendschapsdag

Niemand kan zonder de steun van vrienden en we weten allemaal dat een smartphone niet zonder een smartphonehoesje kan. Wereld Vriendschapsdag op 30 juli is daarom de ideale gelegenheid om beide vormen van steun te combineren. Niets zegt jouw vrienden (en hun smartphone) beter “I’ll be there for you” als een gloednieuw smartphonehoesje van CaseCompany.

Om dat smartphonehoesje zo uniek als jullie vriendschap te maken, kan je gebruikmaken van onze handige en multifunctionele ontwerptool. Via enkele handige stappen kan je in een handomdraai een hoop smartphonehoesjes uit je mouw schudden die vanaf dan een extra teken van jullie vriendschap betekent. Denk maar aan die ene selfie met je bestie die jullie onbreekbare band symboliseert en hoe awesome zou het wel niet zou zijn om op elk uitje met matchende smartphonehoesjes te verschijnen. Het kan!

Of ga voor de matchende phone cases en kies voor het best hoesje en de ander het friends hoesje hoesje zodat wanneer jullie samen zijn ook je smartphonehoesjes bij elkaar horen. Maak je keuze qua kleur en materiaal hoesje. Zijn jullie met drie besties? Koppel er dan nog het forever hoesje aan zodat niemand zich uitgesloten voelt!

Je kan nu ook de beste of onnozelste quotes op een smartphonehoesje vereeuwigen zodat niets of niemand jou de leukste herinneringen aan jullie vriendschap kan doen vergeten. Zet een gepersonaliseerde tekst op je ontwerp en versterk je vriendschap op vriendschapsdag.

De mogelijkheden in onze ontwerptool zijn eindeloos, maar wat dan gezegd over de CaseCompany collectie… die zit boordevol met smartphonehoesjes die het van het zijn voor je vriendengroep. Maak nu snel je keuze en selecteer ieders smartphonemodel met de juiste print en laat alles op Wereld Vriendschapsdag in de brievenbus of aan de deur afleveren. Je vrienden zullen deze dag nooit meer vergeten, zeker niet als bij elke meet up je squad met dezelfde print rondom zijn of haar smartphone loopt te pronken.

Reken daarom CaseCompany tot je vrienden en als het van ons afhangt, kan je vriendschap nooit meer stukgaan. Want vanaf nu weet je het ook “you’ve got a friend in us”! En dat menen we ten zeerste! 😉